Количка
0 продукта
 

Поръчка и доставка

Поръчка и доставка

След това избрахме желания продукт от този каталог, натиснете бутон ПОРЪЧАЙТЕ . В долен ляв ъгъл можете да проследите натрупването по Вашата поръчка. За да разгледате подробна информация за поръчките, просто влезте в  КОЛИЧКА  и предлагайте артистични модели с еднакви модели, количества и стойности. Следвайте стъпката, уебсайтът позволява да изберете възможността да се опитате да изберете пазаруване или да се препоръча за разплащане и приключение на поръчката. Ако желаете да финализирате поръчките, натиснете бутон ПЛАЩАНЕв долната си част част от екрана и следвайте инструкциите на екрана. Предлагайте просто да изпробвате стъпките, за да не изпратите правилните поръчки, за да направите това - да добавите към личните данни, за да направите това, което трябва да бъде доставено по подходящ начин, както и окончателно да се погрижите за поръчката (натиснете бутона еднократно и извлечете обработката на информацията).

 

Можете да направите това и да се уверите в телефон 0884893004 и можете да получите желания продукт, брой, вашето име и адрес за доставка или ни пишете на: kaliyane@mail.bg

 

Ако трябва да добавите продукт на Вашата количка, изберете опция ПРОДЪЛЖЕТЕ ПАЗАРУВАНЕТО , можете да използвате като кликнете върху линк  КОЛИЧКА в горната част на частната част на сайта.

Ако изпишете списък с поръчки, можете да коригирате количеството на поръчаните продукти. За да имате това в полето КОЛИЧЕСТВО променете цифрата и натиснете бутон ОБНОВЯВАНЕ .

 

Можете ли да последвате направата от мен поръчка?
Всички доставчици на територията на България се изпълняват от куриерски фирми. Можем да ви предоставим стаи за товари за всяка пратка и Вие да предлагате доставката си на сайта на куриерската фирма.

 

Може ли да променя направената поръчка?
Ако поръчате, можете да изтриете и да се изпратите, няма възможност да променя.

 

Можете ли да отменя направената поръчка?
Можете, но можете да продължите предишни поръчки, които трябва да изпратите. Изпращаме прашки всички ден след 16: 00ч.
Ако желаете да отмените направеното от вас, можете да се свържете с телефон 0884893004

 

Можете ли да направя поръчка без да се регистрирате в сайта?
Да, можете. Предлагате във всяко стъпало за финализиране на менюто на поръчката на избор: ЕДНОКРАТНА ПОРЪЧКА и изберете бутон Удължаване .

 

Може ли да се регистрирате по време на самата поръчка?
Да, можете. Предлагате във всяко стъпало на финализиране на менюто за избор на менюто : РЕГИСТРИРАН КЛИЕНТ и изберете бутон Удължаване . В този случай можете да въведете на своя собствена система, за да запазите Вашия профил.

След направената поръчка следвайте директно имейл адреса си .При успешната поръчка ще бъде предоставена електронна поща със съдържанието на защитения и адресния адрес, който ще бъде изпратен. 

Разрешението за доставка е 1 работен ден (за осигуряване на София и за други) за всички продукти, които могат да бъдат на разположение. Ако артикулирате, препоръчайте да се заредите, за да продължите за това, да се използва изрично и конкретно за всеки артикул.

Доставката за София и разположена на външната страна е БЕЗПЛАТНА, ако стабилността на поръчката Ви надвишава 60 лева. За поръчки под този въпрос, се заплаща куриерска услуга 5 лв + такса за платена такса 1% от стойността на поръчката. Единственото условие е да заявите полученото по въпроса, за да бъдете в офиса на куриерската фирма Еконт. 

Изпратете до точен адрес на клиента, се регистрирайте за период от 1-2 дни и е на 6 лв. + Такса е изпратена такса 1% от стойността на поръчката. 

Право на реклама

Имайте предвид, че защитата на потребителите и валидите за търговия, потребителят има право на реклама при:

  1. констатирани липси; 
  2. дефекти на стоката;
  3. несъответствие с обявения размер;
  4. несъответствие с обявената търговска марка.

Рекламация се предлага до пет работни дни след закупуване на стоката.  
При предложеното рекламиране потребителят може да предложи за:

  1. заменяне на стоката с нова;
  2. отбиване от сигурността;

В срок от 7 дни след получаване на стоката, клиентът има право да се върне или замени, като можете да спазвате тези условия:

 

       1. Запазен добър търговски вид (стоката не е счупена, надраскана, носена). Не са налични данни, причинени от неправилна употреба.

       2. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че има включени изисквания.

       3. Транспортирайте научните курсове за връщане на стока със собствените си клиенти. При замяна на транспортни изследвания можете да разгледате на клиента и да посочите.

Начин на плащане

1. Сумата се заплаща на куриера при получаване на доставка в брой. 
Ние отговаряме на куриерските услуги на Еконт. Тяхното работно време е от 9.00 ч. до 18.00 ч., в събота - до 13.00 ч.