Количка
0 продукта
 

Поръчка и доставка

Поръчка и доставка

След като сте избрали желаният продукт от нашия каталог, натиснете бутон ПОРЪЧАЙТЕ. В долният ляв ъгъл можете да проследите натрупването по Вашата поръчка. За да получите подробна информация за поръчката си, просто влезте в КОЛИЧКА  и проследете артикулите със съответните модели ,количества и стойности. При следваща стъпка, сайтът дава възможност да изберете възможност да продължите пазаруването или да продължите към разплащане и приключване на поръчката. Ако желаете да финализирате поръчката си, натиснете бутон ПЛАЩАНЕ в долната дясна част на екрана и следвайте инструкциите на екрана. Предстоят Ви няколко прости стъпки за да ни изпратите поръчката си - попълване на личните данни, необходими, за да извършим коректно доставката към Вас, както и окончателно потвърждение на поръчката (натиснете бутона еднократно и изчакайте обработката на информация).

 

Поръчка можете да направите и като ни се обадите на телефон 0884893004 и кажете името на желаният продукт, количество, вашето име и адреса на доставка или ни пишете на: kaliyane@mail.bg

 

Ако след добавяне на продукт към Вашата количка изберете опция ПРОДЪЛЖЕТЕ ПАЗАРУВАНЕТО, винаги можете да се върнете като кликнете върху линк  КОЛИЧКА в горната дясна част на сайта.

Когато извикате списъка с поръчките си можете да корегирате количеството на поръчаните продукти. За да направите това в полето КОЛИЧЕСТВО променете цифрата и натиснете бутон ОБНОВЯВАНЕ.

 

Мога ли да проследя направената от мен поръчка?
Всички доставки на територията на България се изпълняват от куриерски фирми. Ние можем да ви предоставим номера на товарителницата за всяка пратка и Вие да проследите доставката си на сайта на куриерската фирма.

 

Мога ли да променя направената поръчка?
Ако поръчката ви е потвърдена и изпратена, няма възможност да я промените.

 

Мога ли да отменя направената поръчка?
Да, можете, но трябва да го направите преди поръчката Ви е да изпратена. Ние изпращаме пратките всеки ден след 16:00ч.
Ако желаете да отмените направена от Вас поръчка, моля обадете ни се на телефон 0884893004

 

Мога ли да направя поръчка без да се регистрирам в сайта?
Да, можете. В предложеното в първата стъпка на финализиране на поръчката меню изберете:ЕДНОКРАТНА ПОРЪЧКА и изберете бутон Продължи.

 

Мога ли се регистрирам по време на самата поръчка?
Да, можете. В предложеното в първата стъпка на финализиране на поръчката меню изберете: РЕГИСТРИРАН КЛИЕНТ и изберете бутон Продължи. В този случай автоматично с въвеждане на данните сиситемата ще запази Вашият профил.

След направена поръчка следете редовно e-mail адресът си .При успешна поръчка ще получите потвърдителен e-mail със съдържанието на завката си и адресът, на който ще бъде изпратена. 

Срокът на доставка е 1 работен ден ( за територията на София и за страната) за всички продукти, които са налични. Ако артикулите предполагат зареждане, то срокът за това се упоменава изрично и конкретно за всеки артикул.

Доставката за София и територията на страната е БЕЗПЛАТНА, ако стойността на поръчката Ви надвишава 50 лева. За поръчки под тази стойност, се заплаща куриерска услуга  4лв + такса за наложен платеж 1% от стойността на поръчката. Единственото условие е да заявите получаването на пратката да стане в офис на куриерска фирма Еконт. 

Доставката до точен адрес на клиента, се извършва за период от 1-2 дни и е на стойност 5,14 лв + такса наложен платеж 1% от стойноста на поръчката. 

Право на рекламация

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:

  1. констатирани липси; 
  2. дефекти на стоката;
  3. несъответствие с обявения размер;
  4. несъответствие с обявената търговска марка.

Рекламацията се предявява до пет работни дни след закупуването на стоката. 
При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:

  1. заменяне на стоката с нова;
  2. отбив от цената;

В срок от 7 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:

 

       1. Запазен добър търговски вид (стоката не е счупена, надраскана, носена).Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.

       2. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

       3. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки.

Начин на плащане

1. Сумата се заплаща на куриера при получаване на доставката в брой. 
Ние използваме куриерските услуги на Еконт. Тяхното работното време е от 9.00 ч. до 18.00 ч., в събота – до 13.00 ч.